Boudoir fotografie


Bij boudoirfotografie worden onze natuurlijke vrouwelijke eigenschappen op een prachtige manier in beeld gebracht. Heel puur, want je laat letterlijk veel meer van jezelf zien dan in welke andere shoot ook. 

Een Boudoirshoot is een bevestiging aan jezelf dat je je eigen lichaam accepteert zoals het is. Geen groter cadeau als dat. Iedere vrouw kent wel haar onzekerheden, maar daar stappen we met deze fotoshoot over heen. Hoe? Doordat we dit samen doen. Als vrouwelijke fotograaf begrijp ik heel goed hoe jij je voelt. Je zult je snel vertrouwt voelen bij mij in de studio, waardoor je vol overgave deze ervaring aan gaat. Mijn doel is jouw in je krachtigste vorm te fotograferen. 

Mijn stijl omschrijf ik graag als romantisch, vrouwelijk en sensueel. En met de juiste fotoproducten zul je zeker voor lange tijd van het resultaat blijven nagenieten. 

Geniet van jouw moment

Het belangrijkste wanneer jij een boudoirshoot boekt bij mij, is dat jij geniet van jouw shoot. Dat jij jezelf kunt zijn. Het is jouw moment en je hoeft even aan niemand anders te denken.

Zelfvertrouwen

Na de fotoshoot zul je veel meer zelfvertrouwen hebben. Juist omdat je je bewust wordt van je lichaam, we doorlopen iedere stap samen om de mooiste foto’s te creëren en aan mij de eervolle taak omdat zo goed mogelijk in het eindresultaat te laten zien. 

** review **

“Dank je wel voor de geweldige fotoshoot! Ik heb er enorm van genoten en we hebben ontzettend gelachen! 
Het zijn echt prachtige foto’s geworden. Vooral de laatste shoot die we op het onverwacht deden. Bijzonder dat ik daar dan zo prachtig op sta. Het is geworden wat ik ervan verwachtte, dus top!

Je weet wat je doet, ik heb er bewondering voor!”

Alexandra

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day!

Pretty Portraits Nieuwsbrief

Schrijf je in wanneer je binnenkort
of op termijn graag een fotoshoot
wilt boeken met
familie of juist voor jezelf!

Zo blijf je gelijk op de hoogte van
interessante acties!

Je bent nu ingeschreven en dat is Pretty Cool! Je mag een maandelijkse nieuwsbrief verwachten en ook interessante acties wil ik je niet onthouden.