Trouwen … Ja, ik wil !!!

Wow, het grote moment is daar!

Je gaat JA zeggen tegen je grote liefde! Eén van de belangrijkste dagen uit je leven. En daar heb je natuurlijk een bruidsfotograaf bij nodig.

Zoveel speciale momenten op die dag! Mooie momenten, spannende momenten, emotionele momenten, lachwekkende momenten. Momenten die jullie gedurende dag soms maar half en half meekrijgen. Daarom help ik graag om jullie huwelijksdag vast te leggen. Zodat je wanneer je maar wilt er naar kunt terugkijken met een fantastisch gevoel.

In een oriënterend gesprek voorafgaand aan jullie huwelijk neem, ik jullie wensen door.
De dag zelf is JULLIE dag. Dus op de fotosessie na, fotografeer ik met name de gebeurtenissen zonder dat jullie mijn directe aanwezigheid merken. Hierdoor krijg je vooral de spontane foto’s die jullie dag meer betekenis zullen geven.

Het leveren van prachtig door mij ontworpen albums met lederen of bedrukte covers behoort ook tot de mogelijkheden. Toch wel een beetje de kers op de slagroom.. vinden jullie ook niet?

 
Geniet van alle voorbereidingen! Proost alvast! Als huwelijksfotograaf zie ik jullie graag op jullie grote dag!

Loveshoot

Het je op dit moment nog geen trouwplannen, maar ben je wel super verliefd? Boek een Romantische Loveshoot!

Klanten vertellen

“Voor onze bruiloft hebben wij gekozen voor Pretty Portraits. De foto`s op haar site spraken ons qua stijl erg aan. Tijdens de fotoshoot gaf zij goed aan hoe wij het best konden staan en zag zij zelf welke plekjes geschikt waren voor de fotoreportage. 

Dat zij zelfs een onkruidveld als een mooi natuurelement omtovert en de emoties tijdens de ceremonie goed wist vast te leggen geeft aan dat zij haar vak verstaat en het juiste moment de foto`s neemt! De foto`s zijn erg geslaagd!

Teun & Mariska

Super bedankt voor de geweldige dag en de prachtige foto’s 😍👰 Dankjewel nogmaals!

Kevin & Imke

 

“Via via kwamen wij bij Renate van Pretty Portraits. Het mailcontact wat we van te voren hadden verliep erg prettig. Renate was duidelijk in wat wij van haar konden verwachten. Nadat we hadden besloten om met Renate ‘in zee’ te gaan, hebben we regelmatig contact gehad via de mail en telefonisch. Renate is een warme persoonlijkheid, die met je meedenkt.

Met tips die ze ons van te voren gaf en tijdens onze bruidsreportage verliep onze dag fantastisch. Wat uiteindelijk hele mooie foto’s heeft opgeleverd. We kijken nog regelmatig terug op deze mooie dag ☀.

Dennis & Charlie