Gezinsfoto’s – familieportretten – groepen

Altijd gezellig met de hele familie! Uiteraard kan dat met het eigen gezin zijn.

Of de Familieportretten of groepen bestaan uit meerdere gezinnen bijv. opa en oma, kinderen en kleinkinderen, een groep vrienden etc.

Er zijn klanten die er een jaarlijks uitstapje van maken. Je zult er versteld van staan hoe iedereen, maar met name kinderen, op korte tijd zó kunnen veranderen! Dus absoluut de moeite waard.

De fotoshoots kunnen plaatsvinden bij mij in de studio of op op locatie. In een bosrijke omgeving, op het strand, bij jullie in de achtertuin…. De foto’s zijn dan vaak wat losser, er is meer bewegingsvrijheid, en door het fotograferen in natuurlijk licht maakt het de foto authentiek, zoals in “Real Life”.

Heb je een bijzondere locatie in gedachten, laat het me weten! Ook hier staan plezier en gezelligheid bovenaan het lijstje, wat je uiteindelijk terugziet in het resultaat.

Happy Clients

“We hoorden dat dit jouw eerste (wiebelende) fotoshoot op een boot was, maar is wonderwel goed gelukt allemaal en was reuze gezellig met je. We konden zodoende lekker ontspannen en dat is goed herkenbaar op de foto’s. Het was een cadeau van de ‘Kids’ omdat we 50 jaar getrouwd waren en zijn heel blij dat we ons ‘clubje’ nu op een ludieke wijze vast konden leggen! Liefs en groetjes!”

Helma

 

“Wat een engelengeduld heb je gehad met onze jongens (en de mama haha) 

En dan het resultaat… het kwam, zoals je al zei ;-), helemaal goed! Zulke mooie foto’s! Lieve Renate bedankt voor alles!!! .”

Esmaralda

 

“Ter ere van een familiefeestje hebben wij Pretty Portraits gevraagd om foto’s te maken van onze familie die wij kado hebben gegeven aan onze ouders.

We hebben deze sessie als zeer ontspannen ervaren in het huis van mijn broer. Het was druk met veel kinderen en een hond maar Renate was rustig en professioneel. Zonder al te veel inspanningen van ons heeft ze heel veel verschillende shoots gedaan en de resultaten zijn prachtig. Iedereen staat er ontspannen op en de kleuren zijn ook mooi! Mijn ouders zijn erg blij met het resultaat en wij ook! Bedankt Renate.”

Adrianne

 

Pretty Portraits Nieuwsbrief

Schrijf je in wanneer je binnenkort
of op termijn graag een fotoshoot
wilt boeken met
familie of juist voor jezelf!

Zo blijf je gelijk op de hoogte van
interessante acties!

Je bent nu ingeschreven en dat is Pretty Cool! Je mag een maandelijkse nieuwsbrief verwachten en ook interessante acties wil ik je niet onthouden.