Kids

Kinderfotografie

Mooie kinderfoto’s in je bezit hebben is geweldig; en niet alleen voor nu, maar ook voor later!

Juist omdat je je kinderen iedere dag rond je hebt, besef je niet altijd hoe snel ze zich ontwikkelen, op foto’s zie je dat wel. Ook voor je kinderen is het leuk om later terug te kunnen kijken naar hun jeugdfoto’s. Herinneringen vervagen, foto’s zorgen ervoor dat het beeld van vroeger blijft bestaan.

Met kinderen bedoel ik kinderen in de leeftijd vanaf 1 maand tot een jaar of 16. Afhankelijk van de leeftijd en of ze eventueel samen komen met broertjes en zusjes zul je begrijpen dat iedere fotosessie er anders uitziet. Met de jongste kinderen wil ik vooral lol hebben. Zij gaan echt niet -een uitzondering daargelaten- mooi staan poseren voor een fotograaf. Ze zullen reageren als in het echte leven en geen seconde stilzitten. Aan mij de uitdagende taak om ze toch zo mooi mogelijk op foto te krijgen. Doordat ik de kinderen hun “eigen ding” laat doen op  zo’n moment komt de spontaniteit naar boven en krijg je als ouder de herkenbare karaktertrekjes terug te zien in de foto’s.

Zijn de kinderen wat ouder, dan werken we al naar de meer geposeerde foto’s. Let wel, ook hier kunnen sommigen best een eigen willetje hebben. Er zijn kinderen die vinden het leuk om op de foto te gaan, maar er zijn er ook genoeg voor wie het allemaal niet hoeft. Door het vinden van een gulden middenweg tijdens de shoot is het me tot op heden gelukt om iedereen goed op de foto te krijgen!

Interesse in een fotoshoot?

Renate
Aarzel dan niet
CONTACT op te nemen. Ik neem graag jouw wensen met je door.

CADEAUBON NODIG?

cadeaobonNatuurlijk

Ervaringen van klanten

Referentie-1-3Ilona Casteleijn:
'Als je na een geslaagde fotoshoot door Pretty Portraits, zulke mooie foto's krijgt gepresenteerd, hoe moet je dan kiezen uit tientallen geweldige foto's?'

Referentie-1-2Frances Weyland:
'Ik was werkelijk tot tranen geroerd toen ik de foto's zag.'

Referentie-11Ilja Berendsen:
'Je kunt fotograaf zijn, maar daarmee ben je nog geen newborn-fotograaf. Renate heeft heel veel geduld met baby's, ze krijgt ze echt rustig.'

BEN JE AL VRIENDEN OP FACEBOOK?

FacebookLike