Kinderfotografie

Mooie kinderfoto’s in je bezit hebben is van onschatbare waarde; niet alleen voor nu, voor aan de muur, maar ook voor later! Juist omdat je je kinderen iedere dag rond je hebt, besef je niet altijd hoe snel ze zich ontwikkelen. Op foto’s zie je dat wel. Ook voor je kinderen is het leuk om later terug te kunnen kijken naar hun jeugdfoto’s. Herinneringen vervagen, foto’s zorgen ervoor dat het beeld van vroeger blijft bestaan.

Afhankelijk van de leeftijd en of ze eventueel samen komen met broertjes en zusjes zul je begrijpen dat iedere fotosessie er anders uitziet. Met de jongste kinderen wil ik vooral lol hebben. Zij gaan echt niet -een uitzondering daargelaten- mooi staan poseren voor een fotograaf. Ze zullen reageren als in het echte leven en geen seconde stilzitten. Aan mij de uitdagende taak om ze toch zo mooi mogelijk op foto te krijgen. Doordat ik de kinderen hun “eigen ding” laat doen op  zo’n moment komt de spontaniteit naar boven en krijg je als ouder de herkenbare karaktertrekjes terug te zien in de foto’s.

Zijn de kinderen wat ouder, dan werken we al naar de meer geposeerde foto’s. Let wel, ook hier kunnen sommigen best een eigen willetje hebben. Er zijn kinderen die vinden het leuk om op de foto te gaan, maar er zijn er ook genoeg voor wie het allemaal niet hoeft. Door het vinden van een gulden middenweg tijdens de shoot is het me tot op heden gelukt om iedereen goed op de foto te krijgen!

Kinderfotograaf, een vak apart
Doordat kinderen vrij onvoorspelbaar zijn in hun gedrag blijft kinderfotografie altijd een uitdaging en dat is precies wat ik daar zo leuk aan vind!

Communie
Doet jouw kind communie? Vergeet dan niet tijdig contact op te nemen voor een fotoshoot.

Happy Clients

“We hebben de fotoshoot als heel vrij en gezellig ervaren. Lilly heeft er erg van genoten om een dag model te zijn. We zijn ook erg blij met het resultaat de foto’s zijn prachtig geworden. We hebben van de mooiste foto een afdruk laten maken die hangt aan de muur dus we kunnen er elke dag van genieten🤩.  Bedankt voor de prachtige foto’s .” 😘

Stephanie en Lilly

 

“De fotoshoot was een groot succes! Niet alleen de foto’s maar Pretty Portraits maakt je moment meer dan ‘everlasting’.

Professioneel, heel geduldig en top kwaliteit foto’s.”

Rania

 

“Voor de fotoshoot van ons zoontje en onze hond hadden we geen speciale wensen. We hebben Renate haar gang laten gaan en dit heeft heel goed uitgepakt. Zelfs toen ons zoontje het een beetje beu was heeft ze nog mooie plaatjes geschoten!

Het geduld en haar leuke ideeën zorgen voor een mooi eindresultaat. 
Zowel voorafgaand, tijdens en na de shoot hebben we leuk en fijn contact gehad. Een aanrader.”

Esther

 

Pretty Portraits Nieuwsbrief

Schrijf je in wanneer je binnenkort
of op termijn graag een fotoshoot
wilt boeken met
familie of juist voor jezelf!

Zo blijf je gelijk op de hoogte van
interessante acties!

Je bent nu ingeschreven en dat is Pretty Cool! Je mag een maandelijkse nieuwsbrief verwachten en ook interessante acties wil ik je niet onthouden.