Newbornfotografie 

Na je zwangerschap heb je dan eindelijk jouw baby in je armen! Geniet daar zoveel mogelijk van! Ze zijn maar heel even zó zó klein..

Baby’s ontwikkelen zich zo enorm snel, dat je na 4 weken al vergeten bent hoe je baby er bij de geboorte uitzag. Juist in het beginstadium maken ze wekelijks al grote sprongen.

Om de mooie herinnering en het gevoel aan deze korte periode van het echte newborn zijn te bewaren, leg ik dat moment graag voor jullie op de foto vast!
Het fotograferen van een pasgeborene is en blijft heel bijzonder. Voor jullie, maar ook voor mij. Iedere keer vind ik het een hele eer dat de ouder(s) mij het vertrouwen geven om met hun kindje aan de slag te gaan voor die prachtige foto’s.

Daarom staat de veiligheid en het welbehagen van het kindje tijdens een fotosessie ALTIJD bovenaan. Mijn studio is van alle gemakken voorzien om jouw newborn zo goed mogelijk te verzorgen.

Veiligheid boven alles!
Er worden géén trucjes uitgehaald met de pasgeborene om maar die ene gewenste foto te verkrijgen.

Prematuurtjes
Is jouw kindje te vroeg geboren en was een newbornshoot op dat moment niet mogelijk?
Aarzel niet om alsnog contact op te nemen. Ook met wat oudere newborns kan ik prima werken.

Happy Clients

Ten eerste hartstikke bedankt voor deze prachtige foto’s!! 

We hebben ze met een traantje en een lach zitten bekijken.😍

Tijdens de shoot zelf verliep alles heerlijk relaxt. En ondanks dat onze dochter wat ouder was dan een newborn baby zijn het geweldige foto’s. 

Het was een super fijne samenwerking en we komen nog zeker een keer terug voor meer foto’s van onze meisjes. Renate nogmaals heel erg bedankt dat je dit kostbare moment heb weten vast te leggen.

Samantha

“Het is zo mooi te zien hoe je met mijn dochtertje omging. Ze voelde zich zo op haar gemak dat ze gezellig wakker was. Maar je zet gewoon door, waar een prachtig eindresultaat is ontstaan. Bedankt!”

Stephanie-Elise

 

“Een welkom waar je je gelijk thuis voelt en na een korte inleiding hoe alles in elkaar zit, is het tijd om aan de foto’s te beginnen. De kleine meid wordt helaas wel goed wakker bij het uitkleden. We starten met gezinsfoto’s. We krijgen duidelijke uitleg hoe we moeten poseren en voelen ons helemaal op ons gemak. 

Na veel geduld en wat voedingen, slaapt de kleine meid eindelijk en kunnen de foto’s van haar alleen gemaakt worden. 
Dankzij het vele geduld van Renate hebben we super foto’s. 

Bedankt voor het mooie resultaat en de goeie zorgen tijdens de fotoshoot.”

Marieke

 

“Super blij dat we bij Pretty Portraits de newbornshoot hebben laten doen. 

Relaxte sfeer en wat een geduld heeft Renate om een pasgeboren babytje weer terug in slaap te krijgen. 

We hebben prachtige foto’s en heb ze al 1000 x bekeken! Mijn favoriet is die van onze 2 mooie meisjes samen; kan er naar blijven kijken! 

Een echte aanrader om je foto’s door Pretty Portraits te laten maken. Gegarandeerd een geslaagde shoot!!”

Cassie

Contact vooraf was prettig en uitgebreid, voelde gelijk vertrouwd. Ook ontvangst in de studio was met een warm welkom. Tijdens de shoot heeft Renate engelengeduld met de baby, wat resulteert in prachtige afwisselende foto’s. We zijn heel blij met het resultaat en dat deze herinnering is vastgelegd.”

Ingeborg

 

“Op de datum dat eigenlijk jullie geboorte gepland stond door middel van een inleiding, kwam nu Renate foto’s van jullie maken. Hoe bijzonder is dat! Het was een gezellige en ontspannen ochtend. Bedankt voor je enthousiasme en prachtige foto’s Renate!

Manouk

 

Pretty Portraits Nieuwsbrief

Schrijf je in wanneer je binnenkort
of op termijn graag een fotoshoot
wilt boeken met
familie of juist voor jezelf!

Zo blijf je gelijk op de hoogte van
interessante acties!

Je bent nu ingeschreven en dat is Pretty Cool! Je mag een maandelijkse nieuwsbrief verwachten en ook interessante acties wil ik je niet onthouden.