Newborn Fotosessie

Babyfoto’s van jouw kleintje

Na je zwangerschap heb je dan eindelijk jouw baby in je armen! Geniet daar zoveel mogelijk van! Ze zijn maar heel even zó klein..
Baby’s ontwikkelen zich zo enorm snel, dat je na 4 weken al vergeten bent hoe je baby er bij de geboorte uitzag. Juist in het beginstadium maken ze wekelijks al grote sprongen.

Om de mooie herinnering en het gevoel aan deze korte periode van het echte newborn zijn te bewaren, leg ik dat moment graag voor jullie op de foto vast!
Het fotograferen van een pasgeborene is en blijft heel bijzonder. Voor jullie, maar ook voor mij. Iedere keer vind ik het een hele eer dat de ouder(s) mij het vertrouwen geven om met hun kindje aan de slag te gaan voor die prachtige foto’s.

Echter, de veiligheid en het welbehagen van het kindje staat tijdens een fotosessie bovenaan. Er worden géén trucjes uitgehaald met de pasgeborene om maar die ene gewenste foto te verkrijgen. Zelf ben ik moeder van 2 jongens, allebei prematuur geboren. Ze wogen beiden minder dan 2000 gram. In die zin weet ik als geen ander wat wel en niet kan en hoe om te gaan met zulke kleine baby’s.

Newborn-09

En ze zijn klein.. want een newbornshoot vindt bij voorkeur in de eerste 2 weken plaats. Ze slapen dan nog wat meer en zijn nog heerlijk “stretchy” om ze op bepaalde manieren te kunnen poseren. Een newborn fotoshoot duurt bij mij 2,5 tot 3 uur. Je kunt kiezen uit een ruime selectie accessoires. Mocht je zelf een leuk item hebben, zoals een koffer of laatst had ik bijv. een cowboyhoed, dan kunnen we kijken of we dat kunnen toepassen. Tijdens de fotosessie is er voldoende rust en tijd om je kindje te voeden. Boek je newbornshoot bij voorkeur al tijdens je zwangerschap. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

AktieNB

 

Geboortefotografie

Hetzelfde geldt ook voor geboortefotografie. Ook deze shoot kun je uiteraard niet last-minute boeken. Voorafgaand hebben wij uiteraard een gesprek over het hoe en waar. Een geboorte is op zich al heel intens, dus het fotograferen ervan moet daar zeker geen invloed op hebben. Het vastleggen van de geboorte van je kindje met alle emoties die er bij komen kijken -van jezelf maar ook van de vader- is natuurlijk super bijzonder. Die intense momenten leg ik graag voor jullie vast.

Interesse in een fotoshoot?

Renate
Aarzel dan niet
CONTACT op te nemen. Ik neem graag jouw wensen met je door.

CADEAUBON NODIG?

cadeaobonNatuurlijk

Ervaringen van klanten

Referentie-1-3Ilona Casteleijn:
'Als je na een geslaagde fotoshoot door Pretty Portraits, zulke mooie foto's krijgt gepresenteerd, hoe moet je dan kiezen uit tientallen geweldige foto's?'

Referentie-1-2Frances Weyland:
'Ik was werkelijk tot tranen geroerd toen ik de foto's zag.'

Referentie-11Ilja Berendsen:
'Je kunt fotograaf zijn, maar daarmee ben je nog geen newborn-fotograaf. Renate heeft heel veel geduld met baby's, ze krijgt ze echt rustig.'

BEN JE AL VRIENDEN OP FACEBOOK?

FacebookLike