Portretfotografie

Portret voor 1 persoon

Wil je eindelijk ‘ns mooie stijlvolle foto’s van jezelf, heb je foto’s nodig voor je website of wil je misschien aan de hand van foto’s je verhaal vertellen? Ik ga graag met je aan de slag en zal op een creatieve manier omgaan met je wensen.

Het gaat hier om portretfotografie voor (jong-)volwassenen: mannen en vrouwen. Leeftijd is in principe niet belangrijk maar gaat het om jongere personen kijk dan even onder het kopje kids.

Laat nieuwe profielfoto’s maken voor op Social Media zoals LinkedIn, Twitter, je bedrijfspagina op Facebook…zeg nou zelf, dat fotootje waarop je weliswaar heel vrolijk lachend op staat met een biertje in je hand, kan toch echt niet! Graag maak ik de wat zakelijke foto’s voor je! Dus één met een vriendelijk gezicht en een relevante achtergrond.

 

Even voor de duidelijkheid: ik maak GEEN PASFOTO’S.

 

Interesse in een fotoshoot?

Renate
Aarzel dan niet
CONTACT op te nemen. Ik neem graag jouw wensen met je door.

CADEAUBON NODIG?

cadeaobonNatuurlijk

Ervaringen van klanten

Referentie-1-3Ilona Casteleijn:
'Als je na een geslaagde fotoshoot door Pretty Portraits, zulke mooie foto's krijgt gepresenteerd, hoe moet je dan kiezen uit tientallen geweldige foto's?'

Referentie-1-2Frances Weyland:
'Ik was werkelijk tot tranen geroerd toen ik de foto's zag.'

Referentie-11Ilja Berendsen:
'Je kunt fotograaf zijn, maar daarmee ben je nog geen newborn-fotograaf. Renate heeft heel veel geduld met baby's, ze krijgt ze echt rustig.'

BEN JE AL VRIENDEN OP FACEBOOK?

FacebookLike