Zwangerschapsshoot

Ben je op dit moment zwanger? Gefeliciteerd!

Zwanger zijn is een bezegeling van je liefde voor elkaar. Er groeit een kindje in je buik. Wat zal het worden? Een jongen? Een meisje?
En misschien verwacht je wel een meerling. Je gaat een nieuwe -en vooral drukke- periode tegemoet.

Voordat het zover is, is het prachtig om je mooie bolle buik te vereeuwigen! De beste periode is rond 32-34 weken. Je buik heeft dan al een mooie vorm en mocht je kleintje besluiten om iets eerder op de wereld te komen, dan heb je de kans op mooie zwangerschapsfoto’s niet gemist.

De foto’s kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden die ik graag met je doorneem.

De foto’s kun je alleen maken of samen met je partner en oudere broertjes of zusjes.

 

 

Samen zwanger?
Regelmatig komt het voor dat je gelijktijdig met een zus of vriendin zwanger bent. Zo cool! En zo geweldig als je dan al je ervaringen met elkaar kunt delen!
Doe gerust ook deze fotoshoot samen. Hoe bijzonder is dat?

Happy Clients

“Dit was de vierde keer dat deze prachtige vrouw foto’s van ons gemaakt heeft. Renate heeft ontzettend veel geduld. Onze zoon wilde niet op de foto. Ze bleef maar proberen en uiteindelijk nog zoveel leuke foto’s met hem erbij. De foto’s zijn echt prachtig. Op naar de newbornshoot!”

Kelsey & Jacky

 

 

 


“Fijne fotografe die luistert naar jouw wensen en ideeën en daarin meedenkt! Mooie zwangerschapsfoto’s ontvangen; maakte de keuze niet makkelijk! We kijken dan ook uit naar de newbornfoto’s…. nog eventjes geduld.” 😊

Leonie

 

“Voor de zwangerschapsshoot heeft Renate eerst mijn make-up gedaan. Superblij mee. Tijdens de shoot stelde Renate me erg op mijn gemak en gaf hele goede instructies. Na twee weekjes waren de foto’s klaar. Wauw, wat zijn we verrast door het resultaat! Alle foto’s waren fantastisch. Renate is echt een topper, zeker een aanrader!” Liefs Sebas & Tamira  

“Last minute heb ik een zwangerschapsshoot geboekt en een paar dagen later stond ik voor de camera op een erg warme zomerdag. Toch zenuwachtig, maar al snel verdwenen die zenuwen en was ik op mijn gemak. 
Resultaat, een prachtige serie foto’s ter herinnering aan mijn eerste zwangerschap. Ben er heel blij mee .”  😃

Eline