Zwangerschap

Leg je zwangerschap vast!

Ben je op dit moment zwanger? Gefeliciteerd!

Zwanger zijn is een bezegeling van je liefde voor elkaar. Er groeit een kindje in je buik. Wat zal het worden? Een jongen? Een meisje? En misschien verwacht je wel een meerling. Je gaat een nieuwe -en vooral drukke- periode tegemoet.

Voordat het zover is, is het prachtig om je mooie bolle buik te vereeuwigen! De beste periode is rond 32-34 weken. Je buik heeft dan al een mooie vorm en mocht je kleintje besluiten om iets eerder op de wereld te komen, dan heb je de kans op mooie zwangerschapsfoto’s niet gemist. Een vrouw is normaal slechts één tot enkele malen in haar leven zwanger. Dat is een kado van Moeder Natuur! Een reden om deze mooie periode(s) vast te leggen.

De foto’s kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden die ik graag met je doorneem.

De foto’s kun je alleen maken of samen met je man en evt. kinderen. Wat ook regelmatig voorkomt is dat je gelijktijdig met een zus of vriendin zwanger bent. Geweldig als je dan je ervaringen kunt delen. Je mag dan ook gerust de fotoshoot samen doen. Dan kun je ook die ervaring delen.

Interesse in een fotoshoot?

Renate
Aarzel dan niet
CONTACT op te nemen. Ik neem graag jouw wensen met je door.

CADEAUBON NODIG?

cadeaobonNatuurlijk

Ervaringen van klanten

Referentie-1-3Ilona Casteleijn:
'Als je na een geslaagde fotoshoot door Pretty Portraits, zulke mooie foto's krijgt gepresenteerd, hoe moet je dan kiezen uit tientallen geweldige foto's?'

Referentie-1-2Frances Weyland:
'Ik was werkelijk tot tranen geroerd toen ik de foto's zag.'

Referentie-11Ilja Berendsen:
'Je kunt fotograaf zijn, maar daarmee ben je nog geen newborn-fotograaf. Renate heeft heel veel geduld met baby's, ze krijgt ze echt rustig.'

BEN JE AL VRIENDEN OP FACEBOOK?

FacebookLike